​Luovuus liiketoiminnan kehittämisessä

Sinulla voi olla vakiintunut yritys, uusi liiketoimintaidea tai teknologinen innovaatio, mutta mietit, millä tavoin voisit tavoittaa mahdollisimman kiinnostavalla tavalla kohderyhmäsi.

Luomme rinnallasi uusia onnistumisia brändisuunnittelun, palvelumuotoilun, selkeän opastuksen ja graafisen suunnittelun kautta.

Sinä tuot yhteiseen suunnittelupöytään oman ydinosaamisesi ja me puolestamme luovuuden.

Visuaalinen viestintä

Teemme logosuunnittelusta visuaaliseen tarinankerrontaan, suunnittelujärjestelmistä konseptitaiteeseen, infograafeista kuvituksiin. Voimme herättää kaiken eloon animaation muodossa.

Katso lisää

Palvelumuotoilu

Teemme toimivaa ja näyttävää palvelumuotoilua, konsultointia, tuotteistusta, testausta ja parhaan käyttäjäkokemuksen luomista. Tulokset ovat näyttäviä ja käsin koskettavia, ei vain Word- tai Powerpoint-raportteja. Työskentelymme on käyttäjälähtöistä, ja otamme huomioon yrityksesi toimintatavat ja -mahdollisuudet sekä asiakkaan toiveet ja odotukset.

Katso lisää

Opastussuunnittelu

Tteemme sujuvaa, esteetöntä ja saavutettavaa liikkumista sisä- ja ulkotiloihin opastussuunnittelun avulla. Opastuksessa huomioimme kognitiivisen saavutettavuuden materiaalejen, sävyjen ja kuvakkaiden (piktogrammien) avulla. Kauttamme onnistuvat myös palvleupolun käyttäjäkartoitukset, visuaalinen suunnittelu ja asennus.

Katso lisää

Strateginen suunnittelu

Menestyäksesi sinun on ymmärrettävä asiakkaiden tarpeita, toiveita ja pelkoja. Me autamme sinua muotoilun keinoin tekemään parempia brändejä, palveluita ja bisnestä. Selvitämme palvelumuotoilun keinoin mikä asiakkaillesi on merkityksellistä ja millä luomme heille lisäarvoa. Luomme yhdessä työkalut suurienkin liiketoiminnallisten päätösten tekemiseksi. Näin syntyy brändisi ja asiakkaiden välillä positiivinen vuorovaikutus.

Katso lisää

Prosessi

Luovuus on vapaata ja ennakkoluulotonta ajattelua. Luovuus on uteliaisuutta kokeilla ja yhdistää uusia asioita. Yksinkertaistetun prosessin avulla luomme asioita oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan. Jokainen askel tukee ja vie kehittämistä seuraavaan vaiheeseen. Prosessi on työmme laadun perusta. Luovat ja yksityiskohdistakin innostuvat ammattilaiset huomioivat jokaisen tärkeän osan kehittämistyössä.

Oivaltaminen

Seuraamme kulttuurin, trendien kehityksen ja asiakkaiden oivallusten olosuhteita ja yhteyksiä.
Tuloksena syntyy ymmärrys toiminnanympäristöstä ja yrityksesi vahvuuksista ja kehitystarpeista.

Kehitys

Luomme asiakaslähtöisiä strategioita ja innovoimme uusia konsepteja liiketoimintasi mahdollisuuksien ja asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Löydämme vankat vastaukset yksinkertaisille kysymyksille: Miksi? Mitä? Miten?

Toteutus

Viemme kehitetyn strategian elävään elämään, luomalla todellista arvoa ja hyvinvointia ihmisille. Korkealuokkainen design ja saavuttava muotoilu ovat meillä itsestäänselvyys. Tuloksena on ihmisiä puhuttelevia brändi- ja palvelukokonaisuuksia digitaalisissa ja fyysisissä ympäristöissä.

Tarjoamme sinulle

Strategia

Brändistrategia
Brändin arvot
Brändikulttuuri
Purpose, olemassaolon tarkoitus
Palvelustrategia
Tuotestrategia
Strategian visualisointi
Strategian animointi

Tarinankerronta

Sanallinen brändi ja äänensävyt
Copywriting
Sisällön luominen
Kuvakäsikirjoitus ja ohjaus
Video
Valokuvaus
Animaatio

Visuaalinen suunnittelu

Brändin suunnittelu
Visuaalinen ilme
Graafinen suunnittelu
Opastesuunnittelu
UI-suunnittelu
UX-suunnittelu
Pakkaussuunnittelu
Julkisen tilan suunnittelu  
Painoaineiston suunnittelu  
Kuvakesuunnittelu (piktogrammit)

Palvelumuotoilu

Asiakasymmärrys
Tuotteistus
Käyttäjänkokemuksen suunnittelu
Sidosryhmien tarpeet- ja analysointi,
haastattelut sekä työvaiheiden seuranta
Design Sprint
Kehitystyöpajat

Opastesuunnittelu

Sisä- ja ulkotilojen käyttäjäkokemuksen suunnittelu
Opastusjärjestelmien brändin mukainen suunnittelu
Opastesuunnittelun tuotannon ja asennuksien välittäminen sekä laadunvalvonta